Veelgestelde vragen


Hoe kan ik mijn shoot boeken?

Via de pagina BOEKEN kun je jouw shoot boeken. Voor het maken van een afspraak is een aanbetaling nodig, deze kun je gemakkelijk online betalen. Heb je twijfels of wil je eerst wat vragen voordat je boekt? Hiervoor kun je het contactformulier invullen. 

Wil je betalen met een cadeau kaart? Neem dan contact op voor het plannen van een shoot. 

Waar vindt de shoot plaats?

De studio bevindt zich in het Brabantse Veghel, zo'n 20 minuten ten oosten van 's-Hertogenbosch. Een knusse, sfeervolle plek waar jouw Snuit zich mag uitleven en lekker zichzelf mag zijn. Parkeren is gratis en kan voor de deur. Lees hier de routebeschrijving.

Werk je ook op zondagen?

Yes!! Woon je wat verder weg en heb je liever wat meer tijd? Ik werk ook op zondagen. Zo kun je op je gemak de rit maken en voelt jouw Snuit geen enkele stress. De tarieven voor zondagen blijft hetzelfde. 

Kan ik kinderen meenemen naar de studio?

Nee helaas niet, kinderen zijn erg enthausiast. Dit zorgt ervoor dat de hond dat ook wordt. Foto's maken gaat dan erg lastig omdat de aandacht van de hond ook door de kids gevraagd wordt. 

Kan ik komen als mijn hond geen commando’s kent?

Jazeker! Tijdens de shoot is het vooral van belang dat je Snuit zich op zijn gemak voelt. Het kennen van een commando is niet nodig. Met gebruik van koekjes en een lief stemmetje krijg ik van menig viervoeter direct de aandacht! Op deze momenten krijg je de leukste foto’s, puur, spontaan en zoals je jouw viervoeter kent.

Wat als het echt niet lukt met mijn hond?

Wanneer we merken dat jouw Snuit zich niet op zijn gemak voelt mag je de shoot eenmalig verzetten zonder extra kosten. Het welzijn van de hond staat ten alle tijden voorop. Lukt het hem niet te ontspannen leg ik mijn camera weg en gaan we gewoon kletsen. We proberen je bezoek zo positief mogelijk af te sluiten. Grote kans dat je Snuit de volgende keer wel durft te shinen!
Zie je er toch liever vanaf? Geen probleem! Geen foto's, geen kosten. Het werken met dieren blijft een risico, mocht je hondje niet kunnen ontspannen betaal je geen kosten. 

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Studio Snuit beschikt over 20 verschillende kleuren! Tot 1 dag voor je shoot kun je mij laten weten welke kleur je wenst.

Een indruk van de kleuren bekijk je op de pagina kleuren.

Keuzestress en heb je hulp nodig? Neem gerust contact op.

Zijn er meerdere dieren aanwezig in de studio?

Nee, in de studio is er tijdens je shoot alleen aandacht voor jou en je viervoeter. Hoe minder prikkels hoe beter. Wel hebben we zelf 3 kleine hondjes welke zich bevinden in de woonkamer, apart van de studio.

Kan ik met meerdere dieren naar de studio komen?

Om de foto’s van de shoot van een zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen fotografeer maximaal 2 Snuiten tegelijk. Het is wel mogelijk met meerdere dieren naar de studio te komen.
De meerprijs voor een hond uit hetzelfde gezin is € 40. Het aantal te kiezen foto's blijft gelijk.

Mag ik zelf ook met mijn hond op de foto?

Natuurlijk! Na afloop van de shoot van je Snuit mag je zelf ook met hem op de foto. Dit doen we bewust als laatste om de focus van de hond erbij te houden tijdens de shoot. 

Kan ik zelf mijn foto's uitkiezen?

Na afloop van de shoot ontvang je binnen 2-3 werkdagen een link naar een online album. Hier kun je jouw favoriete foto's selecteren. Via de site kun je mij een seintje geven wanneer je jouw favorieten foto's hebt geselecteerd. Daarna worden ze voor je bewerkt. 

In welk formaat ontvang ik mijn foto's?

Je ontvangt de foto's in hoge resolutie en in het vierkant. Je krijgt ze aangeleverd in een mooi online album waaruit je de foto's gemakkelijk kunt downloaden. Je foto's blijven 6 maanden beschikbaar in het album.

Hoelang duurt het voordat mijn foto’s klaar zijn?

Na het uitkiezen van je foto's ontvang je binnen 2-3 weken de link naar je foto's. Je kunt ze hier gemakkelijk downloaden. Ik weet als geen ander hoe snel je graag wil pronken met foto's van jouw superster! Daarom plan ik mijn agenda niet te vol zodat ik de levertijd kan garanderen. 

Kan ik foto's bijbestellen?

Dat is mogelijk. De prijs voor het nabestellen van extra foto's is € 20 per foto.

Is er een aanbetaling nodig?

Ja, om jouw afspraak definitief te maken wordt een aanbetaling van 30% gevraagd. Deze kun je bij het boeken gemakkelijk online betalen. 

Hoe kan ik betalen?

Om je afspraak definitief te maken heb je reeds een aanbetaling gedaan. Het restant bedrag wordt na afloop van de shoot via een betaalverzoek naar je verstuurd. Dit betaalverzoek dien je direct, uiterlijk binnen 7 werkdagen te voldoen. Indien betaling van het betaalverzoek uitblijft zullen de foto's niet worden toegestuurd.

Aankopen via de webshop kun je betalen via IDeal of Klarna.

Fotografeer je ook katten of andere dieren?

Ja, ook katten zijn van harte welkom in de studio. Alles diertjes met een Snuit mogen naar de studio komen. Natuurlijk alleen als ze in de studio passen. 😋

Neem hiervoor zelf het favoriete snack/ speeltje mee naar de studio. 

Kan ik de shoot nog annuleren?

Annuleren van de afspraak is mogelijk. Annuleer je binnen één week voor aanvang is terugbetaling van de aanbetaling niet meer mogelijk. Annuleren wegens overmacht? Neem even contact op om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. 

Kan de shoot doorgaan in de hete zomerdagen?

Jazeker! De studio heeft een airco en een bak vers water voor jouw Snuit. Zo krijgt hij het niet te warm en kan hij cool op de foto staan. ☺️

De Fotograaf

De Studio

Cadeaubonnen

Op zoek naar een leuk, origineel cadeau? Steel dan de show met een cadeaubon van Studio Snuit. 

Bestel ze hier gemakkelijk online..

Wil je graag een cadeaubon op maat? Stuur me gerust een berichtje voor de mogelijkheden.