Informatie


Bij Studio Snuit staan we voor een stressvrije, diervriendelijke fotoshoot ervaring. 
De meeste mensen hebben nooit eerder een fotoshoot gedaan met hun huisdier. 
Waardoor vaak wordt gedacht dat je hond perfect getraind moet zijn en stil moet zitten... Gelukkig niet!

De leukste foto's zijn juist degene waarbij je ziet dat je hond plezier heeft.

We laten je hond écht hond zijn en gaan samen voor een te gekke ervaring met jouw beste vriend!

 

Geen zorgen, ook jouw hond kan dit!

Ik hoor je denken, maar mijn hond kan dat nooit. Hij is te druk, gaat never nooit stilzitten en sloopt waarschijnlijk je complete studio! 😲

Een logische reactie wanneer je nooit eerder een fotoshoot met je hondenvriend hebt gedaan. Ik stel je graag gerust.

Elke hond is anders, dat klopt. Maar er zijn zelden hondjes die geen koekjes lusten of van balletjes houden. De meeste honden komen wat nerveus de studio binnen. 'Wat ruik ik allemaal? Wie is die vreemde vrouw, met die gekke camera?' Helemaal te begrijpen natuurlijk. Waarschijnlijk moet je hondje denken aan de kapper of de dierenarts, en dat is meestal niet leuk. Daarom nemen we uitgebreid de tijd je hondje te laten wennen aan de nieuwe ruimte.

 

Wanneer je binnenkomt in de studio negeer ik je hondje bewust. Ik neem plaats op de grond en ga gezellig kletsen met het baasje. Je hondje kan ondertussen de ruimte verkennen. Hij ruikt van alles, ziet een bak met leuke speeltjes, en gaat zijn neus volgen. In deze fase is alles goed, de ruimte is diervriendelijk en er is niets wat je hondje verkeerd kan doen. 

Je zult zien dat wanneer wij rustig blijven en gezellig kletsen je hondje vanzelf bij me komt snuffelen en op zoek naar de snoepjes. 😊

We beginnen met het maken van testfoto's en ik probeer voorzichtig aandacht te vragen. Pas wanneer we merken dat je hondje op zijn gemak is starten we met de shoot.

Zitten, staan, spelen, liggen en natuurlijk de treat catching shots, alles is mogelijk. Maar vooral, alles is goed. Wanneer je Snuit echt zichzelf kan zijn kun je hem het beste herkennen in de foto's. Hij hoeft hiervoor niets te kunnen, alleen te genieten van alle aandacht! 

We laten je hond écht hond zijn. 

Zonder verwachtingen start ik elke shoot. Samen met jou bespreek ik wat past bij je hondje en kijken we waar hij plezier in heeft. Ik vind het geweldig om te zien hoe het onzekere gedrag bij binnenkomst veranderd wanneer jouw Snuit overladen wordt met positieve aandacht! 

Met lieve woordjes en veel aandacht zoek ik een positieve connectie met jouw vriendje. Hierna is het enkel van belang dat hij het naar zijn zin heeft en er vooral van geniet! Niets geforceerd, alles op het tempo van jouw Snuit.

De foto's volgen daarna vanzelf. Zittend, liggend, lopend, spelend, vliegende koekjes & bellenblaas alles is mogelijk!

Fantastisch dat 99% van de Snuiten er ook echt plezier in heeft. En niet alleen de Snuiten trouwens. 😁

Of je nu op zoek bent naar leuke foto’s, een leuke herinnering voor aan de muur, of gewoon een gezellige shoot vol plezier met je viervoeter, ik sta voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat je een unieke en onvergetelijke ervaring hebt, waarbij jouw hond centraal staat. Niets moet en alles mag! 

 

Als je net zo enthousiast bent als ik, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Ik kijk ernaar uit om jou en je Snuit te leren kennen en samen de perfecte foto's te creëren!

Heb je nog twijfels? Neem gerust contact met me op, ik help je graag!

Werkwijze


➡ Afspraak maken

Leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot! Je kunt via de pagina BOEKEN een afspraak maken. Voor een afspraak is een aanbetaling nodig. Deze kun je gemakkelijk online betalen. 

➡ Voorbereiding

Nadat je een afspraak hebt gemaakt ontvang je een app met verdere instructies. Ook ontvang je een vragenlijst om in te vullen. Zo krijg ik vast belangrijke informatie over jouw Snuit en kan ik me voorbereiden op jullie komst. 

➡ de Fotoshoot

Voordat je naar de Studio komt is het fijn als je jouw Snuit hebt uitgelaten. Geef hem iets minder te eten zodat hij trek heeft in koekjes. Je Snuit krijgt eerst de tijd te wennen aan de nieuwe omgeving, pas wanneer hij op zijn gemak is starten we met de fotoshoot. Dit is het moment om te genieten!

➡ Foto's uitkiezen

Binnen 3 werkdagen ontvang je per mail een link naar een digitaal album. Hieruit kun je jouw favoriete foto's kiezen. Je kunt altijd foto's bijbestellen.

De kosten bedragen € 20 per foto. 

➡ Jouw foto's ontvangen

Binnen 2-3 weken zijn jouw gekozen foto's professioneel bewerkt en klaar om gedownload te worden. Veel plezier van deze blijvende herinnering!

Veel gestelde vragen


Hoe kan ik mijn shoot boeken?

Via de pagina BOEKEN kun je jouw shoot boeken. Voor het maken van een afspraak is een aanbetaling nodig, deze kun je gemakkelijk online betalen. Heb je twijfels of wil je eerst wat vragen voordat je boekt? Hiervoor kun je het contactformulier invullen. 

Wil je betalen met een cadeau kaart? Neem dan contact op voor het plannen van een shoot. 

Waar vindt de shoot plaats?

De studio bevindt zich in het Brabantse Veghel, zo'n 20 minuten ten oosten van 's-Hertogenbosch. Een knusse, sfeervolle plek waar jouw Snuit zich mag uitleven en lekker zichzelf mag zijn. Parkeren is gratis en kan voor de deur. Lees hier de routebeschrijving.

Werk je ook op zondagen?

Yes!! Woon je wat verder weg en heb je liever wat meer tijd? Ik werk ook op zondagen. Zo kun je op je gemak de rit maken en voelt jouw Snuit geen enkele stress. De tarieven voor zondagen blijft hetzelfde. 

Kan ik kinderen meenemen naar de studio?

Nee helaas niet, kinderen zijn erg enthausiast. Dit zorgt ervoor dat de hond dat ook wordt. Foto's maken gaat dan erg lastig omdat de aandacht van de hond ook door de kids gevraagd wordt. 

Kan ik komen als mijn hond geen commando’s kent?

Jazeker! Tijdens de shoot is het vooral van belang dat je Snuit zich op zijn gemak voelt. Het kennen van een commando is niet nodig. Met gebruik van koekjes en een lief stemmetje krijg ik van menig viervoeter direct de aandacht! Op deze momenten krijg je de leukste foto’s, puur, spontaan en zoals je jouw viervoeter kent.

Wat als het echt niet lukt met mijn hond?

Wanneer we merken dat jouw Snuit zich niet op zijn gemak voelt mag je de shoot eenmalig verzetten zonder extra kosten. Het welzijn van de hond staat ten alle tijden voorop. Lukt het hem niet te ontspannen leg ik mijn camera weg en gaan we gewoon kletsen. We proberen je bezoek zo positief mogelijk af te sluiten. Grote kans dat je Snuit de volgende keer wel durft te shinen!

Zie je er toch liever vanaf? Geen probleem! Geen foto's, geen kosten. Het werken met dieren blijft een risico, mocht je hondje niet kunnen ontspannen betaal je geen kosten. 

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Studio Snuit beschikt over verschillende kleuren! Tot 1 dag voor je shoot kun je mij laten weten welke kleur je wenst.

Een indruk van de kleuren bekijk je op de pagina kleuren.

Keuzestress en heb je hulp nodig? Neem gerust contact op.

Zijn er meerdere dieren aanwezig in de studio?

Nee, in de studio is er tijdens je shoot alleen aandacht voor jou en je viervoeter. Hoe minder prikkels hoe beter. Wel hebben we zelf 3 kleine hondjes welke zich bevinden in de woonkamer, apart van de studio.

Kan ik met meerdere dieren naar de studio komen?

Om de foto’s van de shoot van een zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen fotografeer maximaal 2 Snuiten tegelijk. Het is wel mogelijk met meerdere dieren naar de studio te komen.
De meerprijs voor een hond uit hetzelfde gezin is € 40. Het aantal te kiezen foto's blijft gelijk.

Mag ik zelf ook met mijn hond op de foto?

Natuurlijk! Na afloop van de shoot van je Snuit mag je zelf ook met hem op de foto. Dit doen we bewust als laatste om de focus van de hond erbij te houden tijdens de shoot. 

Kan ik zelf mijn foto's uitkiezen?

Na afloop van de shoot ontvang je binnen 2-3 werkdagen een link naar een online album. Hier kun je jouw favoriete foto's selecteren. Via de site kun je mij een seintje geven wanneer je jouw favorieten foto's hebt geselecteerd. Daarna worden ze voor je bewerkt. 

 

In welk formaat ontvang ik mijn foto's?

Je ontvangt de foto's in hoge resolutie en in het vierkant. Je krijgt ze aangeleverd in een mooi online album waaruit je de foto's gemakkelijk kunt downloaden. Je foto's blijven 6 maanden beschikbaar in het album.

Hoelang duurt het voordat mijn foto’s klaar zijn?

Na het uitkiezen van je foto's ontvang je binnen 2-3 weken de link naar je foto's. Je kunt ze hier gemakkelijk downloaden. Ik weet als geen ander hoe snel je graag wil pronken met foto's van jouw superster! Daarom plan ik mijn agenda niet te vol zodat ik de levertijd kan garanderen. 

Kan ik foto's bijbestellen?

Dat is mogelijk. De prijs voor het nabestellen van extra foto's is € 20 per foto.

Is er een aanbetaling nodig?

Ja, om jouw afspraak definitief te maken wordt een aanbetaling van 30% gevraagd. Deze kun je bij het boeken gemakkelijk online betalen. 

Hoe kan ik betalen?

Om je afspraak definitief te maken heb je reeds een aanbetaling gedaan. Het restant bedrag wordt na afloop van de shoot via een betaalverzoek naar je verstuurd. Dit betaalverzoek dien je direct, uiterlijk binnen 7 werkdagen te voldoen. Indien betaling van het betaalverzoek uitblijft zullen de foto's niet worden toegestuurd.

Aankopen via de webshop kun je betalen via IDeal of Klarna.

Fotografeer je ook katten of andere dieren?

Ja, ook katten zijn van harte welkom in de studio. Alles diertjes met een Snuit mogen naar de studio komen. Natuurlijk alleen als ze in de studio passen. 😋

Neem hiervoor zelf het favoriete snack/ speeltje mee naar de studio. 

Kan ik de shoot nog annuleren?

Annuleren van de afspraak is mogelijk. Annuleer je binnen één week voor aanvang is terugbetaling van de aanbetaling niet meer mogelijk. Annuleren wegens overmacht? Neem even contact op om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. 

Kan de shoot doorgaan in de hete zomerdagen?

Jazeker! De studio heeft een airco en een bak vers water voor jouw Snuit. Zo krijgt hij het niet te warm en kan hij cool op de foto staan. ☺️

Volg jij ons al?

Cadeaukaart

Op zoek naar een leuk, origineel cadeau? Steel dan de show met een cadeaubon van Studio Snuit. 

Bestel ze hier gemakkelijk online.

Wil je graag een cadeaubon op maat? Stuur me gerust een berichtje voor de mogelijkheden.