Wie ben ik?


Demi & Deniece

Mijn naam is Deniece Schellings, 36 jaar en samen met mijn man en bonuskids woonachtig in het Brabantse Veghel. Mijn hele leven ben ik al gek op honden. Ik word heel blij van wiebelbipsen en blije snoetjes. Honden zijn eerlijk, hebben geen oordeel en zijn altijd vrolijk. Bij honden kan ik écht mezelf zijn.

Toen ik net op mezelf ging wonen kon ik niet wachten tot ik mijn eigen Snuitje mocht aanschaffen. Inmiddels ben ik al 13 jaar trotse hondenmama van mijn boomertje Demi en kan ik de honden taal goed begrijpen.

 

Naast mijn parttime job op kantoor fotografeer ik al een aantal jaren. Daarbij heb ik verschillende stijlen uitgeprobeerd. Op zoek naar hetgeen waar ik de meeste energie van krijg, waar ik ècht blij van word. Kijkend naar een aflevering van 'Het Perfecte Plaatje' waarbij kandidaten honden moesten fotograferen in de studio kwam mijn ware passie boven drijven. Ik wil werken met honden! De koekjes vlogen door de studio en vele staarten kwispelden in het rond. Ik dacht maar èèn ding... dat wil ik ook!

 

Er wordt me wel eens gevraagd; 'Waarom maak je hier niet je werk van?' Toch kies ik er bewust voor om het fotograferen naast mijn baan te houden. Zo blijft het lekker laagdrempelig. Wanneer je iets 'moet' omdat je ervan leeft werkt het toch anders dan wanneer je iets doet vanuit je passie. Dat gevoel wil ik graag zolang mogelijk vasthouden.

 

'We zijn laagdrempelig en gaan zonder verwachtingen elke shoot in, ieder hondje is welkom!'

De combi van èn mijn grote dierenhart èn de passie voor fotografie is goud! Dit is wat ik wil doen.

Na het brainstormen komt de periode van oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Welke camera, hoe werkt de belichting, hoe de foto's te bewerken, een eigen website maken, alles komt aan bod.

Maar o zo leuk om te doen!

Uiteindelijk mag ik mezelf sinds de zomer van '23 eigenaar noemen van Studio Snuit. Een droom die uitkomt!

Daarnaast heb ik in December '23 de cursus van Floofy Studios afgerond en ben ik een van haar trotse studenten! Neem gerust eens een kijkje op de pagina van mijn grootste idool Keegan O'Neil, mijn inspiratie achter de foto's. Alles wat ik tot nu toe heb geleerd komt mede door haar openheid en gedeelde kennis. Ik ben haar ontzettend dankbaar. 

 

Je kunt mijn werk herkennen aan de kleurrijke achtergronden, spontane beelden, en natuurlijk de catching shots. Samen met het baasje kijk ik naar wat de Snuit uniek maakt. De foto's worden genomen in mijn fijne, knusse studio. Een plek waar jouw Snuit 100% zichzelf mag zijn en kan genieten van alle aandacht.
Wanneer jouw hond plezier heeft, heb ik dat ook. Ga lekker zitten en geniet van jouw fotomodel.


Ik kan niet wachten jouw Snuit te ontmoeten!

 

Liefs Deniece 🌸

Certificaat Floofy Studios Photo Academy